Zoomtopia is here. Unlock the transformative power of generative AI, helping you connect, collaborate, and Work Happy with AI Companion.
Register nowEmpowering you to increase productivity, improve team effectiveness, and enhance skills.
Learn moreKeep your Zoom app up to date to access the latest features.
Download Center Download the Zoom appDownload hi-res images and animations to elevate your next Zoom meeting.
Browse Backgrounds Zoom Virtual BackgroundsEmpowering you to increase productivity, improve team effectiveness, and enhance skills.
Zoom AI Companion2021-10-06 08:44 PM
ZOOMでセミナーを開催してキーノートで作成した資料を画面共有していると、突然、次のスライド資料がクリックできなきなります。
そして何回もクリックしてると30秒ほど経過したらクリックできるようになります。これが15分おきぐらいに繰り返されてしまいます。
このせいでセミナーが途切れ途切れになってしまい参加者の皆様の熱量が下がってしまい契約率が下がってしまいます。
何が原因でしょうか?こちらのパソコンはiMac24インチでメモリは16ギガで、バージョンは最新です。
2021-10-28 07:52 AM
こんにちは@TatsuoHayashi、私は基調講演に精通していないので、背景としてスライドを介して、または単に共有画面を介して、Zoomと基調講演をどのように共有していますか? まず、Zoomが最新であり、他のアプリケーションが使用されていることを確認し、それが役立つかどうかを確認することをお勧めします。 もしそうなら、一度そうすることを私に知らせてください!
2021-11-01 08:40 AM
ねえ@TatsuoHayashi、私の応答をチェックインするだけです! これが役立つかどうか、または私がさらに支援する方法を教えてください!