Support for Ukraine | Community
Skip to main content
Newcomer
April 13, 2022
Question

Support for Ukraine

• April 13, 2022
  • 7 replies
  • 0 views

Hello! I've heard that you have a free premium for Ukrainians. Can I get it? I'm a entrepreneur from Ukraine. 

7 replies

Community Champion | Employee
    April 13, 2022

Hello @Natalya74  Hopefully you have been able to stay safe! Currently Zoom is offering the following for free accounts hosting meetings in Ukraine:

Changes to existing features

• 40-minute limit temporarily waived for hosts in Ukraine
      Hosts in Ukraine on free accounts can use Zoom to host meetings without the 40-minute limit.
    Newcomer
    May 2, 2022

Hi! Will there be no 40-minute limit if the host is in Ukraine and other 3+ participants are not? I'd be very grateful for your response! 

Newcomer
    May 5, 2022

Леся добрий день, у нас така сама проблема. Ви знайшли рішення. Можете поділитися? Ми колеги, можливо, зможемо бути корисні один одному ***********

Newcomer
    June 27, 2022

Доброго дня! Може це буде корисним - в мене частіш за все нема ліміту в 40 хвилин, але інколи він з'является. Я помітила що це відбувається коли я заходжу через посилання (яке я власне і створювала) і що в цей момент я не зареєстрована в обліковому записі. 
    Так ось, мені здається, що Зум робить ліміт коли він не бачить з якого облікового запису я заходжу. І я стала перевіряти, щоб мій аккаунт в додатку Зум був залогінен. Поки що працює.  

Newcomer
    August 24, 2022

Доброго дня. 
    Скоріш за все це пов'язано з тим, що ви не в Україні зараз. Мені здається, що Зум дивиться на IP-адресу,  та по ній визначає країну. 
    Як Ви починаєте сесію в Зум? Я можу заходити по посиланню, яке я зробила раніше, або відкривати додаток  ZOOM (на телефоні або на комп'ютері) і звідти починати сессію.
    Якщо перше - то може бути так, як я писала вище.
    А якщо друге - то тоді все ок і ліміт пов'язан з тим, де ви фізично знаходитесь.  

Дякую, зрозуміла що мається на уваізі під обліковим, спробую так заходити, бо завжди робила це за посиланням. Перевірю як працює. 

Newcomer
    September 23, 2022
    Hello! I've heard that you have a free premium for Ukrainians. Can I get it? I'm a entrepreneur from Ukraine. 
    Newcomer
    September 24, 2022

Zoom - ***********

Newcomer
    September 24, 2022

If you connect from the Ukrainian IP and have Kyiv timezone, I can confirm that your meetings will not be disconnected after 40 minutes. I checked this a month ago.

Newcomer
    September 25, 2022

На жаль, не вибивало в мене 

А так Українське IP і Проживаю в Чернівцях 

Newcomer
    September 25, 2022

Доброго дня. Я не знаю, чи відповість Вам техпідтримка Зуму тут, але зараз, якщо ви заходите з території України, з українського ip-адресу то для вас не буде ніяких обмежень. 

Newcomer
    January 27, 2023

Але щось сталося і в мене вже не дає проводити білше 40 хв та вибиває зум

Newcomer
    November 20, 2024

Please add support for the Ukrainian language!