Support for Ukraine | Community
Skip to main content
Newcomer
April 13, 2022
Question

Support for Ukraine

• April 13, 2022
  • 7 replies
  • 0 views

Hello! I've heard that you have a free premium for Ukrainians. Can I get it? I'm a entrepreneur from Ukraine. 

7 replies

Community Champion | Employee
    April 13, 2022

Hello @Natalya74  Hopefully you have been able to stay safe! Currently Zoom is offering the following for free accounts hosting meetings in Ukraine:

Changes to existing features

• 40-minute limit temporarily waived for hosts in Ukraine
      Hosts in Ukraine on free accounts can use Zoom to host meetings without the 40-minute limit.
    Newcomer
    May 2, 2022

Hi! Will there be no 40-minute limit if the host is in Ukraine and other 3+ participants are not? I'd be very grateful for your response! 

Newcomer
    May 5, 2022

Леся добрий день, у нас така сама проблема. Ви знайшли рішення. Можете поділитися? Ми колеги, можливо, зможемо бути корисні один одному ***********

Newcomer
    June 27, 2022

Доброго дня! Може це буде корисним - в мене частіш за все нема ліміту в 40 хвилин, але інколи він з'является. Я помітила що це відбувається коли я заходжу через посилання (яке я власне і створювала) і що в цей момент я не зареєстрована в обліковому записі. 
    Так ось, мені здається, що Зум робить ліміт коли він не бачить з якого облікового запису я заходжу. І я стала перевіряти, щоб мій аккаунт в додатку Зум був залогінен. Поки що працює.  

Newcomer
    August 20, 2022

Доброго дня! Поясніть будь ласка, що означає "не зареєстрована в обліковому записі"? Про якій додаток ідеться? В мене, також, через 40 хвилин вимикається дзвінок і все. Але я хоч і в Україні зареєстрована, зараз знаходжуся в іншій країні, тому думала що саме це є причиною. 

Але поясніть будь ласка про обліковий, може я також щось не те роблю коли заходжу...  

Newcomer
    September 23, 2022
    Hello! I've heard that you have a free premium for Ukrainians. Can I get it? I'm a entrepreneur from Ukraine. 
    Newcomer
    September 24, 2022

Zoom - ***********

Newcomer
    September 24, 2022

If you connect from the Ukrainian IP and have Kyiv timezone, I can confirm that your meetings will not be disconnected after 40 minutes. I checked this a month ago.

Newcomer
    September 25, 2022

На жаль, не вибивало в мене 

А так Українське IP і Проживаю в Чернівцях 

Newcomer
    September 25, 2022

Доброго дня. Я не знаю, чи відповість Вам техпідтримка Зуму тут, але зараз, якщо ви заходите з території України, з українського ip-адресу то для вас не буде ніяких обмежень. 

Newcomer
    January 27, 2023

Але щось сталося і в мене вже не дає проводити білше 40 хв та вибиває зум

Newcomer
    November 20, 2024

Please add support for the Ukrainian language!