Zoomtopia is here. Unlock the transformative power of generative AI, helping you connect, collaborate, and Work Happy with AI Companion.
Register nowEmpowering you to increase productivity, improve team effectiveness, and enhance skills.
Learn moreKeep your Zoom app up to date to access the latest features.
Download Center Download the Zoom appDownload hi-res images and animations to elevate your next Zoom meeting.
Browse Backgrounds Zoom Virtual BackgroundsEmpowering you to increase productivity, improve team effectiveness, and enhance skills.
Zoom AI Companion2022-07-31 03:54 AM
私自身がホストで画面共有をしようとすると、「あなたは、このミーティングでは画面共有を許可されてません」といきなりメッセージがでるようになってしまい、画面共有ができません。
クラウドで保存していた動画を全て削除したり、設定も全て確認しましたが画面共有がまだできません。
わかる方がいましたら、是非解決方法を教えてください。
2022-08-07 10:52 PM
解決されたでしょうか。
もしかすると、うっかり画面共有の設定を変えてしまっているかもしれません。
https://zoom.us/profile/setting こちらから、「ミーティングにて(基本)」→少し下にスクロールして「画面共有」が「オン」になっているかどうか確認してみてください。
2022-08-08 01:57 AM
すでに解決されたかもしれませんが。
うっかり、設定の画面共有をオフにしてしまっているかもしれません。
ZOOMアカウントのプロファイルから「設定」→「ミーティングにて(基本)」→下にスクロールして「画面共有」がオンになっているかどうか確認してみてください。
2022-08-08 01:58 AM
すでに解決されたかもしれませんが。
うっかり、設定の画面共有をオフにしてしまっているかもしれません。
ZOOMアカウントのプロファイルから 設定 ミーティングにて(基本) 下にスクロールして 画面共有 がオンになっているかどうか確認してみてください。