cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

fatura iptal ve iade

zorlu006
Newcomer
Newcomer

Merhabalar. Otomatik yenileme sonucunda 1 yıllık aboneliğim başlatılmış (179 $) bunu nasıl iptal ettirebilirim. Kredi kartımdan çekilen tutarın geri ödenmesini nasıl sağlayabilrim.

7 REPLIES 7

aslikucukyumru
Newcomer
Newcomer

Merhaba. Otomatik ödemeyi kapattığımı düşünüyordum üyelik yenilenince kapatmadığımı fark ettim ücret iadesi talep ediyorum. Teşekkür ederim. 

MCesur_GeoCAD
Newcomer
Newcomer

Zoom rooms üyeliği kullanmama ve iptal talebinde bulunmama rağmen tekrar devreye girdi ve faturama otomatik yansıdı onu ödemek istemediğim için diğer zoom üyeliğimi de kullanamıyorum faturamdan kullanmadığım bu değerin düşmesini ve kalan kullanımlarımı içeren yeni fatura düzenlenmesini sonrasında yapacağım ödeme ile haklarımı kullanmaya devam etmek istiyorum. 

Hı
Newcomer
Newcomer

Merhaba ,üyeliğimi iptal etmek için yarın zamanımın dolduğunu hatırlıyordum .15 inden 15 ine imiş. Üyeliğimi iptal ettirdim ama bunun 15 nisanda yapılabileceği yazıyor . Üyeliğim bugün başlamış görünüyor ama ben kullanmayacağım  .iptal ettirdim ama faturama yansıyacak .Üyeliğimin bu ay ile birlikte iptalini ve ödememin iadesini talep ediyorum .

ozlemsah
Newcomer
Newcomer

merhaba

ben de ödemeyi iptal ettim ve geri dönüş bekliyorum. anında iptal etmeme rağmen uzun süre ödemenin geri dönmemesi çirkin ve haksız bir alışveriştir. öderken anında verdiğim parayı iptal ederken anında almalıyım. Zoom gibi bir firmaya yakıştıramadım. çözülenler varmı lütfen cevap verir misiniz

iskeltanmehmet
Newcomer
Newcomer

Merhaba. otomatik olarak hesaptan çekmişler parayı üyeliğimi iptal ettim para iadesi talep ediyorummmm 

genkon-osman
Newcomer
Newcomer

Merhabalar. Otomatik yenileme sonucunda 1 yıllık aboneliğim başlatılmış (299,80 Euro) . Bunun iptal edilmesini ve kartımdan çekilen paranın iade edilmesini rica ederim.

Mandel
Community Champion | Employee
Community Champion | Employee

Hi @genkon-osman ,

Welcome to the Zoom Community!

I understand you’d like a refund for your subscription. As stated in Zoom’s Terms of Service, all subscription fees are billed upfront and are non-refundable once processed. To prevent future charges, you can cancel your subscription and your paid plan(s) will remain active until the end of the current billing cycle. If you’d like assistance cancelling, please submit a request to Zoom Billing.

Let us know if you need further assistance. 

Thanks,

Zoom Community Team